Rezultatele echipei de fotbal feminin

Echipa de liceu fotbal feminin a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu a particiat la etapa zonală a competiţiei Olimpiada Naţională al Sportului Şcolar (ONSS) care s-a desfăşurat la Bistriţa.

După ce au trecut cu brio de etapa municipală şi etapa judeteană fetele liceului nostru s-au calificat si la etapa zonală unde, sperau ele să obţină un rezultat pozitiv. Primul meci care l-au jucat a fost impotriva echipei Liceului Tehnologic de Servicii Bistriţa l-au caştigat cu scorul de 1-0 unde Adelina Crişan căpitanul echipei a transformat o lovitura de pedeapsă in gol. Cel de al doilea meci pe care l-au jucat impotriva echipei Liceului cu Program Sportiv Baia Mare l-au pierdut cu scorul de 3-1 unde singurul gol a fost marcat de Denisa Cotro dintr-o lovitură liberă.

Crina Pintea a declarat: ,,Datorită faptului că acesta a fost primul an când participăm la această competiţie la grupa de liceu, eu zic că rezultatul este unul destul de bun. Anul viitor ne dorim calificarea şi la etapa naţională.”

Echipa este alcătuită din: Adelina Crişan(căpitan), Carmina Negruţ, Crina Pintea, IonelaCirtea, Denisa Cotro, Miruna Dărăban, Larisa Fulop, Raluca Găvruţa, Andreea Buştea şi Denisa Ţurcău.Antrenoarea acestei echipe este doamna profesoară Andrea Ladanyi.