Pe locul I la Balmazújváros

Echipa de volei gimnaziu a liceului nostru a participat la un turneu internaţional desfăşurat în localitatea Balmazujvaros din Ungaria. Alături de echipa noastră la turneu au mai participat ecipa Liceului Veres Peter din Balmazujvaros şi cea a Liceului Toth Arpad din Debrecen. Trebuie menţionat faptul că ambele adversare s-au prezentate cu echipe de liceu, jucătoarele fiind cu 3-4 ani mai în vârstă decât orădencele.

In primul meci ghibistele, fără să se întrebuinţeze prea mult, au învins echipa gazdă cu 2-0. Meciul a fost dominat categorig de fetele noastre care au condus şi la diferenţe de 15 puncte, doar relaxarea din final făcând ca victoria în ambele seturi să nu fie „sub 10”. Antrenoarea Rodica Sanislav şi-a permis să ruleze întreg lotul.

In finală fetele noastre au jucat contra celor de la Debrecen. Meciul se anunţa foarte disputat, datorită faptului că adversarele aveau în lot jucătoare de 18-19 ani, în timp ce ăn echipa noastră majoritatea jucătoarelor erau de clasa a VII-a şi a VIII-a. Fetele de la Ghibu au jucat însă admirabil şi au învins cu 2-0, primind aprecierile nu numai ale antrenorilor echipelor adverse ci şi ale băieţilor liceului local, care le-au încurajat frenetic pe tot parcursul meciului pe fetele noastre.