Locul IX la Cupa Eötövös

Echipa de volei a liceului nostru s-a clasat pe locul IX, din 20 de echipe participante, la cel mai mare turneu de volei fete junioare, care se desfăşoară în Europa Centrală şi de Est.

Fetele noastre, care au fost cu 2 şi chiar cu 3 ani mai mici ca vârstă faţă de adversarele lor, şi-au început evoluţia vineri la Oradea, unde au înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu CSŞ Arad, 2-0 cu Budaörs (Ungaria) şi 0-2 cu Tunisia. În urma acestor rezultate echipa s-a clasat pe locul II în grupă şi şi-a câştigat dreptul de a evolua în partea superioară a tabloului. (locurile I-X).

A doua zi, turneul a continuat la Debrecen. În primul meci echipa a pierdut, după un meci foarte disputat în faţa celor de la Kikinda (Serbia), scor 0-2. Programarea puţin nefericită a meciului cu Eötvös (fetele au fost anunţate în timpul mesei de prânz să se grăbească pentru că au meci), a condus la o înfrângere în faţa echipei gazdă. În meciul pentru locurile IX-X fetele au învins clar a doua echipă din Debrecen, scor 2-0, ocupând în final locul IX.