Fă-te, gazdă, vesel bun
Că vin juni ai lui Crăciun!

În Sala Festivă a şcolii noastre, părinţi, copii, profesori şi-au deschis inimile, bucurându-se împreună de vestea naşterii Mântuitorului.
Emoţionantul program artistic a pus în lumină veritabile talente ghibiste în muzică şi dans.Ioana Borodan a interpretat, cu gingăşie şi delicateţe, colindele “Fluturi de zăpadă” şi “Silent Night”.Sweety, echipa de dans a liceului, a transmis voioşie.Elevii claselor a IV-a au prezentat colinde tradiţionale.Atmosfera de sărbătoare a fost amplificată de punerea în scenă a unor moment legate de naşterea lui Isus Hristos de către elevii claselor a III-a C şi a V-a E.Interpretarea Gabrielei Jurcă a transmis fiori întregii asistenţe.
Corul liceenilor, având în componenţă şi absolvenţi, a readus satul patriarhal în sufletele noastre.Glasurile colindătorilor şi sound-ul chitarelor au fost în deplină armonie.
Truda profesorilor coordonatori: Florica Pirtea, Daniela Marinău, Rodica Marian, Alina Vidican, Bogdan Cosmin, Adrian Tencuţiu, Călin Perţe s-a transformat în sărbătoare.
Fie ca, de Sfintele Sărbători, Mântuitorul Isus Hristos să fie oaspetele de seamă al caselor noastre.

Hristos s-a născut!